söndag 12 februari 2023

Iskonst

       En trevlig helg med flera barnbarn men nu är den stunden förbi. Det fina vädret i går frestade oss att göra brasa här på tomten och grilla korv med barnbarnen. När det var avklarat behövde vi motionera lite så vi begav oss ut efter några åkrar och fann rätt stora vattensamlingar som blivit is. Med snö ovanpå var det ju inte lätt för dem att skrinna men väl att rita konstverk.

  
          Tvåan hade alla hjärtans dag i tankarna mellan varven hon gick ner i spagat och gjorde andar konster.


    

             Konstverk på konstverk kom till så snart hade vi ritat den ena stora isfläcken full.

      Gossarna ritade med både händer och fötter. Även jag fick fixat till en blomma så vi hade riktigt trevligt gammal som ung.

      Behöver inte hända stora grejer bara man träffar på det rätta att göra som passar alla åldrar.

      I dag har vi avnjutit konserten som Gränslös kören, solister och även  LoStones kören bjöd på i Andersséns salen. Blev faktiskt både glad och rörd att se glädjen i dem när alla var på scenen och sjöng. Man blir varm i hjärtat när man ser alla som engagerar sig. En mycket njutbar konsert med två fina körer och proffsiga solister. Tusen tack för en fin konsert.

      Ha en skön söndagkväll alla som kikar in, vi ses.



1 kommentar:

Äventyret framtiden sa...

En så underbart vacker header du har!
Snö-is-konst med barnbarnen, kan livet bli så mycket roligare?
Njutbart är hela ditt inlägg, från första bild till sista. Spagat, ja, det var ett tag jag kunde gå i spagat. Nu händer det men bara i tankarna emellanåt. ;)
Tidig godmorgon!