söndag 26 februari 2023

Söndag och ljuvligt väder

 

           Måste bara få slänga in några bilder också från denna härliga dag.

     Gårdagens vandring till Mässkär gav mersmak så i dag drog vi till Starndis i Larsmo och se där vid simstranden fanns många scoterspår men även riktigt uppplogad "vandringsled på isen.

      Tyvärr syns bara scoterlederna på bilder här men längs lederna såg man folk med barnvagn, pulkor, sparkar cyklar och allt verkade passa in i dagens solsken.


     Skön motion lär man få ifall man går hela vägen som var upp plogad. Omtänksamma människor som fixat bort snön så andra har lätt att motionera.

     Strålande solsken hela dagen och vi avnjöt det medhavda kaffe o smörgås invid en liten holme.

    Där kunde vi även sitta och sola ett tag. Drog mig till minnes hur underbart det kändes en gång i tiden när vi åkte slalom i Hemavan och ibland kunde precis som nu avnjuta den medhavda pikniken men då i backarna i fullt solsken. Så var det förstås inte varje gång men man minns ju de ljuvliga stunderna. I morgon jobbar jag vid Hantverkarboden så då lär det inte bli någon utevistelse men vem vet en annan dag. Hoppas ni alla haft något tillfälle att njuta av det fina vädret denna helg. Ha det alldeles gott, vi ses.1 kommentar:

Anna i Portugal sa...

Hittade hit via Karin. Blir lite nyfiken på vad du bloggar om så kommer tillbaka. Just snöbilderna är vackra, men jag gillar inte snö :)