fredag 1 oktober 2010

Beställningsjobb

De här bilderna som kommer nu är tyvärr inga fina bilder men jag tror att ni ser ändå vad det föreställer. Hade en beställning med namnet Hannah. Det blir en liten flicka med lite ovanligare namn som får det.
Fotona borde vara ljusare men tyvärr har jag ingen ork med det nu. En besvärlig flunsa med feber och allt har satt klorna i mig. Jag som inte flunsat på flera år men det är väl bara att vänta ut det hela.
Till råga på allt så går hantverksmässan i Seinäjoki av stapeln denna helg men som det ser ut nu så får jag vackert stanna hemma. Får då bara vänta på den stora mässan i Tammerfors som är i slutet av november, då har vår förening buss dit från Jakobstad och den som väntar på nåt gott väntar inte förgäves.


En skön fredagkväll till er alla.

6 kommentarer:

Anelias hantverk sa...

Så fin den är till lilla Hannah! Mässan skall jag besöka som jag gjort i många år. Det är inte roligt med förkylningar så...
Krya på dig!

Nette Cecilia sa...

Du får ju ut några bilder ,mina går inte att ladda ner kvällstid som det ser ut nu,synd det här med flunsa att det ska komma när man ska någonstans krya på dig , Nette

Bea sa...

Så fint till lilla Hannah!
Trist med flunsa, men så verkar det vara många här runtom om som drabbats av den nu.
Krya på dig!/ Bea

Lyckoslanten sa...

Vackert sytt till Hannah! Synd att du ska få flunsa! Jag tror jag missar hantverksmässan också, men man vet aldrig i morgon bitti om det känns så, men vi har mycket på gång här nu.
Krya på dig! ♥

Vform sa...

Alltid finns en lista med beställningsjobb!
Just nu tre olika tavlor till dopdagar!
Men det är ju kul ...
Va fint arbete du gjort ...

Krya på dej!
Det kommer nya mässor ... ;)

Käranån sa...

Så fint du har sytt till lilla Hanna! Synd med flunssa, missar Seinäjoki jag oxå, men jag ska se om jag kommer med i nån av dom bussarna som far till T:fors.