torsdag 7 oktober 2010

Dockklläder

Äntligen kom jag mig till datorn efter denna jättejobbiga flunsa. Orken är inte mycket att skryta med men det går väl an.
Som ni kommer att se här så har lillflickan fått lite kläder till sin "baby". Äntligen kan man nog säga om det också, för de har funnits med i planeringen rätt länge. Verkar som det inte är lättare att komma sig för trots hur små saker det än gäller.
Tur att jag hade en restbit kvar av rosa. Tydligen har jag sytt till någon liten flicka också nångång. Med två pojkar i huset gick det ju bara inte att komma med rosa, det var ju "flickfärg".
Här är matlapp, mössa och halsskydd. En gång i tiden var ju även neon modern men man törs ju knappt tänka efter hur länge sen det kan ha varit.
Nattlinnet, även det är en restbit så nu kan jag nog med gott samvete säga hur bra det ibland kan vara att ha någon låda med restbitar trots att man nog ibland måste rensa bort en del efter nogat övervägande. Kan garantera att tygbitarna som jag använt är väldigt gamla. Ha en skön innekväll när regnet duggar ner.

4 kommentarer:

Bea sa...

Skönt att flunsan är på övergående.
Men så söta dockkläder och välgjorda!
Må gott! /Bea

Nette Cecilia sa...

Skönt att du är på benen, gulliga dockläder,kram Nette

Vform sa...

Här har det också funnits "blått" efter tre pojkar ;) Och nu kommer flickorna ... så måste faktist investera i rosa nu!

Fina dockläder

Sandra sa...

Jättefint! :)