tisdag 1 mars 2011

Resebilder från Thailand

Hej på Er alla!
Nu är jag hemma igen efter vår underbara vistelse på Krabi i Thailand.
Man kan bara inget annat än gilla detta land med dess härliga värme både på land och i vattnet, den goda maten, dess enorma växtlighet och de vänliga människorna. Kruxet är den långa flygresan och nästan för mycket turister.
Röd bördig jord gav en enorm växtlighet så jag upplevde att djungen fanns bakom knuten. Ett härligt fågelkvitter och även skrik från aporna som levde fritt i en backe vid stranden.
Visar er några bilder men för att inte trötta ut er så visar jag kanske en del till i nästa inlägg.


De här tre första fotona är tagna i Ao Nang där vi bodde.

De här två är från Poda Island, en otroligt härlig ö. Där kunde man riktigt känna att man var på en söderhavsö när träden sträckte sig över den vita sanden ut mot vattnet. Där kunde jag plocka både koraller o snäckor.
Den stora stenen är nog en kändis för den finns snart på alla brochyrer om Krabi, dessutom är en James Bond film inspeland på den holmen.
Chicken Island var inte alls lika fin, kanske för att det var högvatten när vi var där så turisterna fick trängas på ett hörn.
Det här är nog bara ett minne av de vackra palmerna.

Till sist är här från en gummiplantage.
Nu skall jag ta mig en titt på era bloggar, det skall bli riktigt intressant när jag inte kikat på så länge. Kanske har ni varit riktigt kreativa.
Jag kan avslöja att jag införskaffat bambu virknålar för att kunna virka på flyget om det blev allför långtråkigt men se därav blev inget. Jag var helt enkelt för trött eftersom vi flög på natten.
Jag önskar er alla en fin vecka nu när det äntligen blivit varmare. Vi ses.

6 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Hej på dig o trevligt att du är tillbaka fina bilder du visar ,skrev ett längre inlägg men error tog det så nu försöker jag på nytt i kortare version,kramis Nette

annika sa...

Häftigt!
Vi har aldrig varit i Thailand....men sönerna har. Jag inbillar mig att det är alldeles för varmt så man blir slö och inte orkar göra något. Men det är väldigt vackert.

Kram
annika

Bea sa...

Hej!
Välkommen hem! Underbara bilder och förstår att resan gett dig mycket för alla sinnen, förutom bli vackert solbrun, nu när alla häromkring är så lagom bleka i hyn :)
Må gott! /Bea

Ulla-Bella sa...

Der ser det utrolig vakkert ut:)

Snäckskalsdalen. sa...

Vilka upplyftande bilder, jag nästan både hör och ser och känner lukten av värme och hav och alltihopa. Måste ha varit underbart.
Jag här sitter man i snön och isen, men det får gå det också och när man kan titta på så fina bilder är det helt OK.
Agneta kram

Lyckoslanten sa...

Välkommen hem och oj vilka fina bilder! Förstår att det var underbart! Vill gärna ser mera! Ha det gott! ♥