torsdag 17 mars 2011

Rosor men också snö o is

Rosorna är visst alldeles njutbara på vårt köksbord men en promenad i dag i vackert solsken gav också en del njutbara ögonblick. Känns bara som att det blir lättare o lättare att få dagens promenad avverkad nu sen solen visar sig mera o mera. Efter att ha legat på latsidan alldeles för mycket i denna kalla vinter så är det verkligen dags att ta sig ordentligt i kragen.
Varje höst planerar jag vad jag bör göra efter julen när jag har mycket tid men när julen gått så är det som om jag får en slägga i skallen eller är det möjligen att jag slappnar totalt av så all energi rinner av mig. Jag vet faktiskt inte vilket men sen när ljuset kommer och energin börjar flöda då borde man hinna massor. Tack och lov att ljuset ger så mycket energi att vi nu inte vill gå och dra benen efter oss hela året.


Bara man ger sig tid att ha ögonen öppna på dagens promenad så kan man få en hel del trevliga bilder tagna. Här blev nu bara några st för det blev ganska många som blev raderade.
I morgon är det ju återigen fredag så jag önskar er alla ett soligt o vackert veckoslut. Och tack alla ni snälla bloggare som ger er till känna med en kommentar, detta är ju alltid trevligt. Vi ses.

7 kommentarer:

Petra B. Keramik+Trädgården sa...

Så fina bilder.
Ja, energin kommer med ljuset.
Känner själv av att jag har mycket mer ork än hela vintern. Varmkram, Petra B.

Ulla-Bella sa...

Flotte bilder du har tatt:)

Anelias hantverk sa...

Vinterbilder kan ju vara riktigt vackra!
Jättesnygg blus här nedan, tur att du kan ha lång användningstid med så mycket jobb nedlagt! Mycket fina rosor!
Ha en skön helg!

Vform sa...

HEJ!
Så underbara rosor!
Och nog är snöbilderna vackra också ...
men drivorna får nog snart minska nu!
Trevligt veckoslut!

Janne i Fagerlia sa...

Hei på deg, og tusen takk for fine ord på bloggen min. Kjenner meg veldig igjen når du skriver om planlegging av prosjekter etter jul, når man igjen har tid til kreative sysler. Jeg har det akkurat som deg tror jeg - når julen er over og man har tid til andre ting så er energien borte.

Nydelige vinterbilder du har tatt. Tror nok det er litt mer vår her hos meg. God helg!

Bea sa...

Mörka vintern suger musten ur en och ljuset ger nytt liv och energin rinner till :)
Visst är det skönt att ta sig ut en solig vårdag, hoppas bara vi slipper all snö snart!
Må gott! /bea

Lyckoslanten sa...

Vi har haft en ovanligt lång vinter, eller hur och får vara glada över att det blir en eventuell vändning nu! Ljuset gör underverk för energin!
Fortsätt njut av dina promenader. Allt har sin tid! ♥