torsdag 12 januari 2023

Regn o rusk men .......

 

      Tur att man har några vackra bilder att både njuta av och bjuda på här när det är regn och rusk ute. 

       Valde att ta till mina finaste foton från december 2022, så de är inte särskilt gamla heller.


      En helt vanlig vardag bestämde jag mig för att åka ut till Fäboda bara för att om möjligt få några fina foton och visst lyckades det. Mannen kom gärna med så det blev en verkligt fin stund med njutbar utsikt.  Jag är rätt säker på att innan vintern är slut så blir det till fler fina foton därifrån. Ett tacksamt ställe att fota på.

      Kommer ihåg en gång när jag nästan kröp längs vattnet där och tog foton på alla mönster i botten. När jag sen bjöd på bilderna frågade en person om jag varit högt eller lågt. Det var en trevlig fråga tyckte jag eftersom det manade till en tolkning. 

     Vädret drar då inte ut mig i dag men kanske tvingar jag mig själv ut och andas frisk luft. Ser nämligen livsfarligt ut med "skrinnskobana" framför huset. Åtminstone blir min dag att städa ut julen på riktigt. Ha det gott alla, vi ses.


2 kommentarer:

Evas Pyssel sa...

Så fina bilder. Man kan verkligen längta efter vit snö och blå himmel. Riktiga vinterdagar. Här är tvärtom grått, mörkt, blött och disigt. Det blir istället mysiga dagar med stickning eller en bok ,vid brasan. Kanske skulle ta tag i att städa bort julsaker. Men får ta det en dag när ork och inspiration dyker upp. Ha det gott. Kram Eva

Anonym sa...

Hej syrran! Vilka jättefina bilder! Tummen upp för dig!
"Lillsyrran"